Home / Vijesti / ANDREANA ČEKIĆ BILA SA LJUBAVNIKOM U WC DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED, “akcija” trajala 15 minuta

ANDREANA ČEKIĆ BILA SA LJUBAVNIKOM U WC DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED, “akcija” trajala 15 minuta

Pjevačica je petnaestak minuta s Markom bila zaglavljena u toaletu kafane, odakle su se čuli uzdasi i poljupci, dok se Ivan provodio na samo nekoliko metara od njih.

Andreana Čekić kad voli, voli do daske, ma kakve okolnosti bile. To je nedavno dokazala kada se sa novim dečkom, oženjenim Markom Miloševićem, zaključala u WC jedne kafane, dok je njen bivši suprug Ivan Miladinović sjedio ispred.

Novi dečko Andreane Čekić Marko Milošević je u braku i ima devetogodišnje dijete. Njegova supruga M. M. oglasila se nedavno za medije i napala pjevačicu da je mjesecima lagala i da je njenom sinu oduzela oca. Ona je tvrdila da su se njih dvije sprijateljile jer njen muž radi sa pjevačicom, da su se pozdravljale, posjećivale.

Za njihovu vezu saznala je 8. marta, kada su viđeni na Đanijevom koncertu u Štark areni. Marko je ženi priznao da se zabavlja sa Čekićevom i tražio da ih pusti da žive sretno.

Kako Kurir saznaje, folkerka je nedavno izašla u provod sa novim partnerom na nastup Dragog Domića, gdje se na istom mjestu zatekao i njen doskorašnji muž, s kojim je u žestokom javnom ratu.

Međutim, Čekićeva se trudila da ne obraća pažnju na njega, pa se prepustila uživanju sa Miloševićem. Očigledno su ih strasti malo više uzdrmale čim su se u jednom trenutku izgubili s mjesta i otišli u toalet na petnaestak minuta. Ne vjerujemo baš da folkerka ne smije sama da ode i obavi šta ima da obavi, pa da mora dečko da je prati u stopu.

Samo oni znaju šta su radili. Jedna gošća dugo je čekala ispred vrata toaleta, ali bilo je zaključano. Kada je čula poljupce, uzdahe i krike, počela je da kuca na vrata, a potom i da lupa iz sve snage, ali niko nije otvarao. Tek nakon deset minuta Andreana je izašla s dečkom podruku. S obzirom na to da je pjevačica pristojna, kulturno se izvinila djevojci što je čekala. Kada se smjestila za svoj sto, sve vrijeme je pjevala, igrala i ljubila se sa Miloševićem, iako je samo nekoliko metara dalje sjedio njen bivši suprug. On je bio sa pjevačem Urošem Živkovićem i u više navrata bacao je oko na Andreanu, koja ga nije ni pogledala. Nije dozvolila da joj uništi lijepo veče i dobro raspoloženje, budući da Čekićeva obožava kafane, dobru muziku i piće, a po njenom izrazu lica bilo je jasno da se dobro provodi i da je ne zanima šta ko misli – otkriva izvor sa lica mjesta.

(novi.ba)

About admin

Check Also

【特典付き】KOWA コーワ 双眼鏡 BD32-10XD PROMINAR 10×32【カメラバッグ&双眼鏡ラッププレゼント!】

XDレンズ搭載「PROMINAR」 ~最高の見え味を提供~対物レンズに特殊低分散(eXtra Iow Dispersion )ガラスを搭載。双眼鏡の見え味をもっとも左右する「色収差」を徹底的に除去し、周辺部までシャープでハイコントラストな視界を実現しています。ノーマルガラスのみを使ったアクロマートレンズでは除去しきれなかった残存色収差を極限まで抑えることにより、 「PROMINAR」の名に恥じない最高の見え味を提供します。 C3コーティング、フェーズコーティングを採用ダハ型双眼鏡で唯一全反射が得られないぺシャンプリズムの一面に、誘電体多層膜の高反射率コーティング(C3コーティング)を施すことで、従来のアルミ増反射コーティングや銀メッキと比べて非常に高い反射率を可能とし、可視光線の全域(400~700nm)で99%以上の反射率を実現。これにより明るくクリアな視野が得られるだけではなく、正確な色再現性を実現いたしました。シュミットプリズムのダハ面には、フェーズコート(位相差補正コート)を施しシャープな像と正確な色再現性を実現しております。Bak4を採用することにより最周辺まで明るく・クリアーな像をご提供します。 メンテナンスに優れたコーワ “KRコーティング”撥水、撥油性能に優れたコーワ“KRコーティング”を対物レンズと接眼レンズの外面に採用しました。水や油をはじき汚れにくいコーティングのため、メンテナンス性も大変優れております。付着してしまったレンズの汚れも簡単に拭き取ることができ、綺麗なレンズの状態を保つことができます。 フェーズコーティングダハプリズムに位相補正コーティング(フェーズコーティング)を施すことにより、コントラストや解像力の低下を防ぎ、正確な色再現性を実現しています。 レンズプリズムにフルマルチコーティングすべてのレンズ・プリズムにマルチコートを施し、光透過性をアップ。明るく、コントラストの高い視界を提供します。 最短1.5mでピントが合う!約1.5mでピントが合うので、遠くのものだけではなく、足元の草花・昆虫観察にも最適です。 窒素ガス充填 防水構造本体内部に窒素ガスを充填した防水構造となっております。※水中での使用は不可 インナーフォーカス方式で軽量・コンパクトを実現ピント合わせは使いやすいセンターフォーカス式。さらに、インナーフォーカス方式の採用により、軽量・コンパクト化を可能にしました。 三脚アダプター取り付け可能三脚に取り付ける事で体への負担を減らし、長時間でも楽に観察できます。 …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *